Isolatie en akoestiek in nieuwe en bestaande woningen

Koude, vochtige of gescheurde wanden?
Akoestiek Isolatie van uw woning is een belangrijk aspect van uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw. Of het nu gaat om warmte of geluid, een goede isolatie bevorderd het welbevinden van de personen die in het vertrek verblijven en zorgt voor een flinke kostenbesparing op de energierekening en daarmee milieuwinst.

Het grote voordeel van systeemplafonds en wanden is dat dergelijke isolatie eenvoudig en effectief te plaatsen is en in het totaalplaatje meegenomen kan worden zonder grote concessies te doen. Door middel van zogendaamde drywall voorzetwanden is het mogelijk vochtige, gescheurde of scheve wanden te isoleren. De drywall voorzetwand is de meest effectieve oplossing voor zowel het zichtbare resultaat als de isolatie.

Systeemplafonds hebben nog een groot voordeel boven 'traditionele' afbouw. De akoestiek van de ruimte kan beïnvloed worden. Veel van de door ons gevoerde merken hebben hiervan hun speerpunt gemaakt. Het effect hiervan op de akoestiek in de ruimte is enorm. Galm wordt voorkomen, spraakverstaan in rumoer wordt verbeterd en rumoer wordt beperkt. Voor een goed resultaat is het erg belangrijk dat zowel de ontwerper en installateur over gedegen kennis beschikt over akoestiek. Multi-Fix heeft zich hierin gespecialiseerd en beschikt over een ruime ervaring in zowel isolatie als akoestiek.Vraag ons wat we voor u kunnen beteken.Zie ook

Contact
Contact

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek en een vrijblijvende offerte.

Meer
Verlichting
Systeemplafond verlichting

Laat uw vertrek leven met naadloos geïntregeerde verlichting op maat.

Meer
Utiliteitsbouw
Interieur utiliteitsbouw

Wij hebben reeds tientallen jaren ervaring met grote en kleine projecten in de utiliteitsbouw.

Meer
Verbouwen met Multi-Fix
Verbouwen met Multi-Fix

Lees wat wij allemaal voor uw verbouwing of nieuwbouw kunnen betekenen.

Meer
Duurzaam en leefbaar
Duurzaam verbouwen

Wij zorgen er op een duurzame manier voor dat uw woning of kantoor een genot is om te verblijven.

Meer
Akoustiek en Geluidsisolatie
akoustiekgeluidsisolatie

Een goede akoustiek bevordert het leefklimaat in huis of kantoor. Wij weten raad met geluiden.

Meer